2015.02.26.
22:45

Írta: arusl

A butaság gálája

Tele vannak a híradók a korrupciós ügyek felgöngyölítési kísérleteivel. Van egy Ilona, tündérszép, az ő Bikájával egyszer Párisban elpalltak párezer eurócskát kisbevásárlás címszó alatt. Akkor egy Luisz Puttonyért valami négyésfél eurót adtak. Bocsánat. Négyésfél ezer eurót.  Persze volt miből, mert az ekszférje egy igen gazdag üzletember volt (jelenleg vizsgálati fogságban ül, és csak azért nem írtam, hogy kotol, mert Kakas őkelme), tőle is cseppent, meg egyes sajtóhírek szerint táskaszám kapta ő maga is a kenőpénzt. elena.jpg

Addig s addig, hogy az ő csuklóján is csattant a bilincs, és bekerült a bukuresti fogdába. Na volt is nagy orcára bukás a februári hideg napon. Merthogy le kellett vetkőzzön. (Mégis mit gondolt, hogy a Giovanni Capraro otthonkájában üldögélhet odabenn?) Merthogy elvették a melltartóját. (Mégis mit gondolt, hogy a Triumph melltartójával felkötheti magát odabenn?) Merthogy meg(át)vizsgálták. (Mégis mit gondolt, hogy a fegyőrök nem olvasták a Pillangót, s nem hallottak a testüregekben becsempészett ezmegazokról?) Merthogy török budi volt a 3X3-as cellában. (Mégis mit gondolt, hogy a Ritz Carlton nászutas lakosztályába érkezett egy éjszakára?) Merthogy nem volt melegvíz csak reggel, meg este. (Mégis mit gondolt, hogy egy welness szállóban van, ahol ötpercenként beáztathatja a habtestét egy melegvizes pezsgőkádba?) Merthogy nem használhatott hajszárítót hajmosás után. (Mégis mit gondolt, hogy Lenuca Ucsigásovics ilyen alapon körömráspoly és pisztolyfúrókészletet is igényelhetne?) Merthogy vizes fejjel meghűlést, tüdőgyulát és/vagy hártyagyulladást lehet kapni. (Mégis mit gondolt, hogy egy sima törölköző nem alkalmas a feladatra, ha már nem a kedvenc szevillai fodrászánál van?) Merthogy egy PETpalackot dugtak a lefolyóba, hogy ne jöjjenek fel a patkányok. (Mégis mit gondolt, hogy csippendél fiúk fognak feljönni rózsával a szájukban?) Merthogy huzat volt a kis szobácskában a rossz ablakok miatt. (Mégis mit gondolt, hogy a Gealan termopángyár a főszponzor a büntetésvégrehajtászati intézményekben?) Merthogy a fal hámlott. (Mégis mit gondolt, hogy minden fogoly után glettelnek, meszelnek, csempéznek odabenn?)

Szegény Ilona nehéz napoknak néz elébe. Aztán újra szabad lesz. Felveheti a Giovanni Capraro ruhácskáját, a vállára veheti a Luisz Puttonyt, elmehet Sevillába beszárítani a bretonját és csippendélek adják-veszik rá-róla a Triumphot. Újra Mercedeszben ül és nem Dácsia rabomobilban, megszáll a Ritz Carltonban és nevetni fog azokon, akik egy percig is azt hitték, hogy létezik igazságszolgáltatás Udrisztánban. 

 

ui. Most jut eszembe, örüljön, hogy a PET palackot a lefolyóba dugták...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aruslaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr717223527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balogh Miklós 2015.03.02. 10:51:02

Jó kis írás ez, Árus úr. Pár évet ülnénk azért török budin is egy millió eurókért.

arusl 2015.03.02. 11:27:32

@Balogh Miklós: Hát nem is tudom, inkább soha ne legyen egymillió euróm, mintsem élvezzem bármelyik román börtön vendégszeretetét.
süti beállítások módosítása