2013.05.15.
13:53

Írta: arusl

A fekete füst

Nemrégiben Papa Ratzi elköszönt a trónusától és esszeültek a cinóberek, hogy megválasszák az utódját. A konklávéban és elekcióban nem túl jártas (mellesleg kaótikus) ismerősöm érdeklődéssel figyelte a hétfő esti híradót. Hallotta, hogy némi sötétbőrű főpapak is labdába rúghatnak és nem az Afrika-kupán. Be is dobtam neki, hogyha a ghánai bíboros nyér, akkor újrajátsszák a ghánai mennyegzőt és a vizet porrá változtatják. Na a transzszubsztanciáció tana is kínaiul volt neki, s nekifogott Erdő Péternek drukkolni, pedig őkelme nem is marosszéki kerek.

Szóval nézte a tévét izgatottan. Jött is a hír a Batukányból: A krisztusi kápolna kipuffogóján fekete füst szállott föl. Errefel felugrott és kétségbeesve rohant a férjéhez: Ó ne, Bélám, fekete pápánk lett, mert fekete füst szállt föl a kéményen!!!

Mondjuk a nagy környezetbarátok intézkedhetnének, hogy ezt felettébb szennyező szokást mellőzzék. Tudomisén lehetne fekete vagy fehér zászlót felhúzni, fekete vagy fehér galambot röptetni, esetleg fekete vagy fehér lapra újságot nyomtatni, fekete vagy fehér mikrofonba szóvivőt szólaltatni, fekete vagy fehér kórust, zenét megszólaltatni vagy valami ilyesmi. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aruslaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr965301563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása