2015.04.20.
12:59

Írta: arusl

Nemsokára két apának is lehet vérszerinti gyereke

Olvasom a szalagcímet egy hírportálon, s gyorsan átfutva megtudom, hogy ezt úgy lehet megvalósítani, hogy az egyik apából primordiális csírasejteket vesznek ki, majd egy gén (SOX17) módosításával e sejteket arra késztetik, hogy petesejtekké alakuljanak.  A második apának ezután már csak spermamintát kell adnia a petesejt megtermékenyítéséhez. Természetesen a magzat kihordásához a továbbiakban sem nélkülözhető egy béranya. Hoppá! Lehet gyerek, csak mégis kell egy nőnemű egyed, hogy a piszkos munkát elvégezze. Semmi új a nap alatt! 

Lehet kőlevest is főzni, csak még egy kis ezmegaz kell bele. De képes lenne-e bárki csak vízből és kőből ehető levest főzni ? Körülbelül annyira, mint két csődörnek kiscsikót nemzeni, vagy két tyúknak kiscsirkét költeni kakas nélkül. Nem értem miért erőltetik azt, ami nem természetes? A Biblia évezredes tanítását persze lehet hanyagolni, meg félremagyarázni, de attól még a tény az tény marad, aki csupán a saját neméhez vonzódik és úgy közösül, az képtelen a szaporodásra, tehát kipusztulásra van ítélve, hacsak nem vetnek be ilyen kockázatos génsebész praktikákat. El lehet képzelni annak a gyermeknek az örömét is, akinek két apja lesz, de egy  édesanyja sem. Majd a sok frusztrált ember kérvényezi az apanyelv, apaszentegyház, apajegy, apakönyv, aparozs szavak felvételét a Magyar Szótárba, hogy nehogy hátrányos megkülönböztetés érje őket a szexuális (még) kisebbségük miatt. Bizonyára az egész hercehurca meg jó sok pénzbe kerül. Nagyságrendekkel többe, mint mondjuk egy “hagyományos” lombikbébi. Tegyük fel megszületik a kétapás gyerek. Nagy szó! Világszenzáció! Egy vicc jut eszembe: Isten és Szent Péter összejönnek golfozni. Pénzfeldobással eldöntik, hogy Isten kezd. Isten odaáll a labda mellé, majd üt. A repülő labdát bekapja egy galamb. A galambra lecsap egy sas. A sasba belecsap a villám, teteme leesik a földre. A tetemet megeszi egy róka. A róka odamegy a lyukhoz és belerakja a labdát. Erre Szent Péter:
- Na jó, akkor döntsük el, most hülyéskedünk, vagy golfozunk?!

Majd a két apának én is felteszem a kérdést: most hülyéskedünk, vagy gyereket nemzünk?buzik.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aruslaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr677383182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása