2012.03.19.
10:00

Írta: arusl

Bárányinfluenza

A minap néztem a hírműsort, ami lassan felér egy akciódús katasztrófafilmmel, némi poronyó, thriller és horror beütésekkel. Van ott autósüldözés, bozóttűz, földrengés, pedofília, állatkínzás, erőszak és gyilkosság. Ha a tízparancsolatról kellene szemináriumot tartsak jó lenne némelyik adás elrettentő példának szemléltető eszközül.

Mondja a bájos kicsi nő, hogy elfogtak egy sofőrt, aki Olaszországból Romániába csempészett 16 bárányt. A hír itt látható: http://tv2.hu/tenyek/video/lemeszaroltak-16-baranyt

Na jó. Kezdjük azzal, hogy mi az hogy elaltatták? Uniós norma. Szép. Nincs papír róla, tehát el kell altatni. Kívánom, hogy az ilyen marhaságot kitaláló eurokonform aktakukac felejtse otthon egyszer a személyi igazolványát, és kapcsolják le buzgó szlovák rendőrök. Mivel az állatoknak lassan több joga van az Unióban, mint az embereknek (labda, zene, klimatizált szálláshely), ezért egy embernek sem lehet több joga, mint az állatnak, tehát az eredetét legalább 5 felmenőig igazolni nem tudó törzskönyv nélküli politikust is altassák el!

Aztán a megsemmisítés. Nem szabad elásni a tetemeket, el kell égetni, az igen környezetbarát. Az energia, a füst, a por nem számít. Az árkülönbség sem. Hiszen egy döglött bárány igencsak veszélyes hulladék. Már várom, hogy a disznó- és tyúkinfluenza után mikor találják ki a következő mumust: báránynátha. Himlő már van, grippa miért nem lehetne? Azzal el lehet pusztítani párszázezer birkát, s lehet felverni az amúgy is borsos árakat. 

A kutyamenhelyes néni is igen nagylelkű. Ők megoldották volna az átmeneti tárolását a pecsenyebarikáknak. Hol? A csahos kutyák gyomrában? Nade nem volt papírjuk a bárányoknak, ezért az okos törvény értelmében sem állatkert, sem menhely, sem juhtenyészet, sem árvaház nem kaphatta meg őket, csak az altatóinjekció (Az állatorvos honoráriumát ki fizette? Nem az adófizetők véletlenül?) és a tűzláng. (Ennek a díját meg fizesse ki, aki kitalálta. Az első tíz bari után garantálom, hogy visszavonnák a törvényt.)

"A bárányok tulajdonosait nem büntették meg". Micsoda kivételezés ez?! Én módosítanám a törvényt, hogy hasonló esetben a tulajdonost is altassák el (sőt a razziázó rendőrt, az ügyészt, a bírót és törvényhozót a gyanúval együtt), és csak akkor ébresszék fel, ha már megvannak a szükséges okmányok. Ne büntessük meg a tolvajt, a csempészt, az ügyeskedőt. Az emberrablók szabad elvonulást kapnak, sőt a követeléseiket is teljesítik, a Stockholm-szindrómás túszaikat meg bízzuk a Fekete Angyalokra, dr. Kevorkianra, vagy simán csak doktor Kotászra. 

Mondjátok emberek ez már Európa?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aruslaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr204325341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása